Alhamdulillah, sekali lagi Design2u Studio telah berjaya menyiapkan task website ecommerce + system dropship (customize) yang diberikan.

Tahniah & syabas kepada Dr Rokiah kerana mempunyai kesedaran yang tinggi berkenaan kepentingan platform online (website) kepada dirinya dan jugak business beliau. Dr Rokiah merupakan pemilik syarikat Heritage Environment Sdn Bhd. Pelbagai info & maklumat menarik telah dikongsikan didalam website ini.

Bagi mereka yang meminati ilmu² berkebun, anda disarankan agar melayari website berkenaan sebagai salah satu alternatif platform pencarian ilmu anda. Jom kita sama² layari https://biosense.com.my/

Boleh juga follow Facebook Biosense https://www.facebook.com/biosense2001 , banyak tips di kongsikan contoh nak hapuskan semut yang berada di atas tanah seperti yang dah mati di spray tetapi ‘hidup’ semula, dalam masa yang sama nak jaga ‘kesihatan’ tanah n tanaman anda.

Design2u Studio juga ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada Puan Syireen, diatas perkongsian opportunities yang diberikan kepada kami. Buat Puan Syireen, sekali lagi Design2u Studio mengucapkan a BIG Thank you for your business and your trust. It is our pleasure to work with you.

Tidak lupa juga kepada Tuan Hassan, diamanahkan selaku our awesome content writer. Hasil terjemahan content website dari beliau sangat padu & memberansangkan. Semoga si pembaca yang melayari website ini akan mendapat impak yang positif diatas penulisan beliau.

“Segala amalan memberi makna bila niat hanya kerana Allah. Jika tidak alangkah sia2 nya nyawa kita hari ini jika hanya mencari penghargaan manusia” – Prof Muhaya.

www.design2ustudio.com

#web
#website
#web developer
#website developer
#website development
#web development
#SEO
#laman sesawang
#website malaysia
#google ads
#bina website
WhatsApp chat