Graphic Design Testimoni Website

“Any job very well done that has been carried out by a person who is fully dedicated is always a source of inspiration”

JOB COMPLETED! . “Any job very well done that has been carried out by a person who is fully dedicated is always a source of inspiration” . EWAHHH2…..masuk bakul angkat sendiri ni….xpe kan, sesekali reward diri n my team dengan motivation quote mcm ni😄 . Selesai job : . ✅ Website ✅ Namecard ✅ Bunting . untuk Puan …

Continue Reading
Graphic Design Testimoni

“Cantik dan ceria………cantik bangat”

“Cantik dan ceria………cantik bangat” Ustazah Norli – Pengurus, PASTI Alhafiz PASTI Abqori Transit Abqori Kids care Alhafiz ************************************************* . . laku keras… mcm goreng pisang panas2… . xrugi pun upgrade design2 bunting, banner, namecard, flyer company uollzz. . sebab ade orang cakap : . ✅ Good design is good business. ✅ Great design is the foundation of …

Continue Reading
Graphic Design Website E-Commerce

PROJEK BERSAMA BUTIK AL KAUTHAR BANGI

#CLOSEJOB . Selesai meeting dgn Butik AlKauthar Bangi untuk job website ecommerce mereka . Mudah berurusan dgn owner Puan Rashidah dan staff2 mereka… Kami pun santai2 je berbincg sambil sharing ilmu BIZ online.. Hehe . Jadi sape2 berhajat nak bt web ecommerce ala2 LAZADA dgn harga bawah tanah xsampai RM1k, blh PM tepi… . Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U …

Continue Reading
Graphic Design

Present progress website company dan video marketing El-Fateh Emerald Sdn Bhd

Alhamdulillah selesai meeting bersama Ustaz Mohamed n staff2 beliau.. . Present progress website company dan video marketing El-Fateh Emerald Sdn Bhd. . Mereka ni specialise in travelling terutamanya Umrah & Haji… Mereka menyediakan pakej lengkap tanpa korang kene fikir banyak la nk p travel… Serah je kat dorang ni… Aktiviti yg ade dlm pakej pun …

Continue Reading