Website Website E-Commerce

BUTIK AL-KAUTHAR MELAKA

Alhamdulillah
.
selesai dah projek dengan BUTIK AL-KAUTHAR MELAKA
.
Apa yang ade dlm projek ni :
1) Ecommerce Web
2) Blog
3) Logo
4) Flyers – Beauarti
5) 10 E-poster :
.
1. Eidulfitri
2. Eiduladha
3. Isra mikraj
4. Kata-kata Hikmah – 2
5. Butik Beroperasi
6. Ramadhan
7. Maulidurrasul
8. Awal Muharram
9. Merdeka
.
6) Timeline cover photo FB
7) Testimoni template
8) Birthday e-card template utk customer beliau
9) Biz card
10) E-biz card
.
banyak sungguh kan tapi yang BEST sebab harga kami sgt berbaloi sebab projek lumpsum mcm ni….hihi
.
Terima kasih banyak kepada OWNER butik ini, Puan Rosleen Abdul Samad Rosleen Abdul Samad yang juga Pensyarah Universiti Teknoligi Melaka UTeM kerana memberi kepercayaan penuh kepada team kami menyelesaikan projek ini…
.
Kepada sesiapa yang nak jadi tetamu ALLAH ke MEKAH, boleh dtg sini soping barang2 keperluan umrah & haji kat sini… nak jadikan hadiah pada ahli keluarga yang nak ke tanah haram punn ok, lg bagus, dapat PAHALA besarrrr….
.
Lengkap sgt barang2 kat sini n harga pun berpatutan…..
.
nak beli online pun boleh, boleh p web depa kat http://alkautharmelaka.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *