Website Website Corporate Website E-Commerce

#PERHATIAN KEPADA USAHAWAN KECIL / BESAR YANG ADA BIZ CARD

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.
.
Anda ada biz, ade namacard kan?
.
Anda tahu x, website adalah salah 1 cara anda send biz card kepada prospek tau
.
lagi hebat………
.
kat web boleh decsribe detail ttg :
✅ company
✅ produk yg kawan2 jual
✅ servis yg kawan2 tawarkan
✅ profil kawan2
✅ mcm2 web blh bt….
.
mcm2 tau….
.
selain tu……..
.
web boleh jd tempat kawan2 masukkn :
☑️ sistem agen
☑️ pembelian online
☑️ pembayaran online
☑️ Customer Login
☑️ Inventory order
.
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..bykkan kemudahan..
.
❌ xperlu dah pening2 lg nak buka buku n tulis stp order
❌ xperlu nak taip satu2 ade produk / servis kawan2 bt kat PM/DM dll
❌ xperlu create invoice sendiri
❌ xperlu manual cek stok barang & etc
.
semua nya boleh d lakukan di hujung jari je

sb semua info dh ade kat web
.
Hubungi www.wasap.my/60104641426

Hubungi www.wasap.my/60104641426

Hubungi www.wasap.my/60104641426

.
maklumat lanjut : http://design2ustudio.com

#PERHATIAN KEPADA USAHAWAN KECIL / BESAR YANG ADA BIZ CARD..Assalamualaikum dan Salam sejahtera..Anda ada biz, ade namacard kan?.Anda tahu x, website adalah salah 1 cara anda send biz card kepada prospek tau.lagi hebat……….kat web boleh decsribe detail ttg :✅ company✅ produk yg kawan2 jual✅ servis yg kawan2 tawarkan✅ profil kawan2✅ mcm2 web blh bt…..mcm2 tau…..selain tu………web boleh jd tempat kawan2 masukkn : ☑️ sistem agen ☑️ pembelian online☑️ pembayaran online☑️ Customer Login☑️ Inventory order.haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..bykkan kemudahan…❌ xperlu dah pening2 lg nak buka buku n tulis stp order❌ xperlu nak taip satu2 ade produk / servis kawan2 bt kat PM/DM dll❌ xperlu create invoice sendiri❌ xperlu manual cek stok barang & etc.semua nya boleh d lakukan di hujung jari jesb semua info dh ade kat web.Hubungi www.wasap.my/60104641426Hubungi www.wasap.my/60104641426Hubungi www.wasap.my/60104641426.maklumat lanjut : http://design2ustudio.com

Posted by Syahizah Haripapbilah on 2hb April 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *