Website Website Corporate Website E-Commerce

4 SEBAB KENAPA PERLU ADA WEBSITE?

4 SEBAB KENAPA PERLU ADA WEBSITE?
.
Sekarang ni zaman semua nak super laju. Sebab tu dalam bisnes pun kena bijak curi peluang kalau nak laju ke depan dari orang lain.
.
Zaman internet ni, kebanyakan orang lebih gemar cari maklumat tentang sesuatu atau nak shopping barang secara online je. Sebab mudah dan pantas. Klik klik di hujung jari je. Settle.
.
Jadi bagi yang ada bisnes, memang elok sangat kalau melabur sikit untuk buat website. Nak tahu tak sebab apa?
.
Website akan bekerja non-stop 24 jam 7 hari setiap hari. Jadi kerja dia promote je bisnes kita tanpa henti. Mana ada staff yang sanggup kerja takda rehat. Penat tu. Tapi website boleh je tau. Power kan?
.
Yang paling best, website ni macam kad bisnes online. Tak perlu susah payah nak hulur kad depan-depan dah. Bagi je link pada potential customer. Dari website customer boleh tahu semuanya maklumat tentang bisnes kita. Kan best tu?
.
Lagi satu, bila ada website ni secara tak langsung memudahkan untuk branding diri dan company atau bisnes kita. Contohnya: Seorang freelancer yang buat servis design web dan sangat profesional tapi pejabat dia cuma dalam kontena. Dengan ada website sendiri dia dapat branding servis dia secara online tanpa orang tahu di mana dia bekerja. Yang orang tahu hasil kerja dia tip top.
.
Selain di media sosial, website pun satu pelaburan yang terbaik untuk dijadikan medium pemasaran untuk jangka masa panjang. Sebenarnya tak perlu takut rugi pun untuk keluarkan sikit modal buat website. It’s a long term investment at low cost. Memang berbaloi sangat.
.
Jadi, dah tahu kan kenapa website perlu ada untuk yang buat bisnes tu? Grab yours now! 😉
.
Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U
Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U
Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U

HOME

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *