Testimoni

CUSTOMER YANG HAPPY IBARAT DEMAM SELESEMA

“Izah…. Thank you so much for your great support” “Website you buat cantik, i suka… i sangat puas hati” – CEO, Penyedia Latihan.Com Fr resources Masadahtime.com Mohd Radi bin Daros MBA . . . Terima kasih kembali En Radi…. Alhamdulillah asbab job websitehttps://www.penyedialatihan.com yang beliau sangaT puas hati, beliau nak offer ‘WANG BESAR’ kat Design2u Studio. . …

Continue Reading
Graphic Design

Present progress website company dan video marketing El-Fateh Emerald Sdn Bhd

Alhamdulillah selesai meeting bersama Ustaz Mohamed n staff2 beliau.. . Present progress website company dan video marketing El-Fateh Emerald Sdn Bhd. . Mereka ni specialise in travelling terutamanya Umrah & Haji… Mereka menyediakan pakej lengkap tanpa korang kene fikir banyak la nk p travel… Serah je kat dorang ni… Aktiviti yg ade dlm pakej pun …

Continue Reading
Catatan hidup ku Graphic Design

MASYAALLAH Wowwww……… Kretif sungguh la exco PASTI Serdang deko2 pentas depa…

MASYAALLAH Wowwww……… Kretif sungguh la exco PASTI Serdang deko2 pentas depa. GOOD JOB! banner yg my team design pun naikkan seri pentas… Ni namanye bergabung n MELETOPPP…. hehe… TAHNIAH PASTI SERDANG! . *Disebalik kerja keras ni, cikgu2 yg byk main peranan kan… Trm ksh cikgu! Boleh Whatssap KLIK — . Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi …

Continue Reading
Catatan hidup ku Testimoni

2 hari lepas post tentang JOB PASTI SERDANG..

2 hari lepas post tentang JOB PASTI SERDANG . semalam PASTI NEGERI SELANGOR pulak meminang kami . hehe…rezki xpenah dan xkan salah alamat . cume sikit @ banyak, cepat @ lambat….. . Salam Jumaat yang barokah Boleh Whatssap KLIK — . Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U http://design2ustudio.com/

Continue Reading
Graphic Design

“btw, AJK2 semua satisfy dengan design2… Memang menarik…

“btw, AJK2 semua satisfy dengan design2… Memang menarik..” -Pengarah Program Alam Ria PASTI Serdang 2018 . Alhamdulillah, selesai kerja2 men’design’ banner2 dan bunting untuk Program Alam Ria PASTI SERDANG 2018 . Customer request konsep yang WARNA-WARNI, CERIA yang sesuai dengan citarasa kanak-kanak berumur 5 & 6 tahun . Maka terjadilah hasil2 seperti yang dilampirkan . …

Continue Reading
BLOG

Rezki kawan-kawan bidang kelas tambahan

WOW…. Julai dah.. . Bulan ni adalah bulan permulaan untuk kawan2 saya yang buat perkhidmatan tuition / hometuition mendapatkan job yang banyak.… Ini masa yang terbaik jika nak naikkan profit anda. Masa macam ni tutor-tutor & cikgu-cikgu memang struggle sampai la tarikh peperiksaan bermula… . Ehhhhh….. Berhenti Kejap!! . Dah ada WEBSITE? JOM pasarkan servis …

Continue Reading
Website

WOW…. Julai dah..

WOW…. Julai dah.. . Bulan ni adalah bulan permulaan untuk kawan2 saya yang buat perkhidmatan tuition / hometuition mendapatkan job yang banyak.… Ini masa yang terbaik jika nak naikkan profit anda. Masa macam ni tutor-tutor & cikgu-cikgu memang struggle sampai la tarikh peperiksaan bermula… . Ehhhhh….. Berhenti Kejap!! . Dah ada WEBSITE? JOM pasarkan servis …

Continue Reading
Graphic Design

MEDINA CLINIC .

#PROJEK dengan MEDINA CLINIC . dah hampir siap, 95% je lagi…. . tema klinik ini adalah “Bringing the New You” mempertengahkan konsep “Where Health & Beauty is Delivered”….. yang paling best sebab mengikut syariah compliance. . SYABAS MEDINA CLINIC! . pihak FOUNDER Medina Clinic ambik pakej : ✅ Website http://www.medinaaesthetic.com ✅ Logo . Jadi pihak …

Continue Reading