BLOG

Rezki kawan-kawan bidang kelas tambahan

WOW…. Julai dah.. . Bulan ni adalah bulan permulaan untuk kawan2 saya yang buat perkhidmatan tuition / hometuition mendapatkan job yang banyak.… Ini masa yang terbaik jika nak naikkan profit anda. Masa macam ni tutor-tutor & cikgu-cikgu memang struggle sampai la tarikh peperiksaan bermula… . Ehhhhh….. Berhenti Kejap!! . Dah ada WEBSITE? JOM pasarkan servis …

Continue Reading
Website

WOW…. Julai dah..

WOW…. Julai dah.. . Bulan ni adalah bulan permulaan untuk kawan2 saya yang buat perkhidmatan tuition / hometuition mendapatkan job yang banyak.… Ini masa yang terbaik jika nak naikkan profit anda. Masa macam ni tutor-tutor & cikgu-cikgu memang struggle sampai la tarikh peperiksaan bermula… . Ehhhhh….. Berhenti Kejap!! . Dah ada WEBSITE? JOM pasarkan servis …

Continue Reading
Graphic Design

MEDINA CLINIC .

#PROJEK dengan MEDINA CLINIC . dah hampir siap, 95% je lagi…. . tema klinik ini adalah “Bringing the New You” mempertengahkan konsep “Where Health & Beauty is Delivered”….. yang paling best sebab mengikut syariah compliance. . SYABAS MEDINA CLINIC! . pihak FOUNDER Medina Clinic ambik pakej : ✅ Website http://www.medinaaesthetic.com ✅ Logo . Jadi pihak …

Continue Reading
Website

website SIFFRA (Home Tuition)

#DONE proses revamping website SIFFRA (Home Tuition) . http://www.siffra.my . terima kasih kepada tuan Redzwan Kasim kerana mempercayai team Design2u Studio…. . kami redesign website ini dari konsep landing page (1 page sahaja) kepada website information yang mempunyai 7 pages keseluruhannya.. . Alhamdulillah customer suke, kami pun suke…😄😄😄 . Terima kasih banyak juga kepada tuan …

Continue Reading