Website

REKA BENTUK WEB YANG MENARIK MENJADIKAN BISNES ANDA TERBAIK

GREAT DESIGN IS THE FOUNDATION OF GREAT BUSINESS – M.Cobanli, A’Design Award & Competition . ————————————————————————————————————————————————– . 4 Sebab Kenapa Rekabentuk Web Menarik Menjadikan Bisnes Anda Terbaik . Banyak laman web yang ada, tak semuanya mempunyai rekabentuk menarik dan terbaik. Ada yang nampak membosankan. Ada yang tak mesra pengguna. Dan macam-macam lagi. . Penting ke …

Continue Reading
Graphic Design Testimoni Website

“Any job very well done that has been carried out by a person who is fully dedicated is always a source of inspiration”

JOB COMPLETED! . “Any job very well done that has been carried out by a person who is fully dedicated is always a source of inspiration” . EWAHHH2…..masuk bakul angkat sendiri ni….xpe kan, sesekali reward diri n my team dengan motivation quote mcm ni😄 . Selesai job : . ✅ Website ✅ Namecard ✅ Bunting . untuk Puan …

Continue Reading
Website

WOW…. Julai dah..

WOW…. Julai dah.. . Bulan ni adalah bulan permulaan untuk kawan2 saya yang buat perkhidmatan tuition / hometuition mendapatkan job yang banyak.… Ini masa yang terbaik jika nak naikkan profit anda. Masa macam ni tutor-tutor & cikgu-cikgu memang struggle sampai la tarikh peperiksaan bermula… . Ehhhhh….. Berhenti Kejap!! . Dah ada WEBSITE? JOM pasarkan servis …

Continue Reading
Website

website SIFFRA (Home Tuition)

#DONE proses revamping website SIFFRA (Home Tuition) . http://www.siffra.my . terima kasih kepada tuan Redzwan Kasim kerana mempercayai team Design2u Studio…. . kami redesign website ini dari konsep landing page (1 page sahaja) kepada website information yang mempunyai 7 pages keseluruhannya.. . Alhamdulillah customer suke, kami pun suke…😄😄😄 . Terima kasih banyak juga kepada tuan …

Continue Reading
Website Website Corporate Website E-Commerce

3 PERISTIWA, 3 KEJAYAAN. DIA PERMUDAHKANNYA..

Sedikit rumusan progress Design2u studio semalam… Leeeetihh…tp, nikmatnya tu…..🤗🤭🤭 . . . #ALHMDULILLAH..SYUKUR . . ✅PERISTIWA PERTAMA: JAM 10:00 am – meeting bersama Tuan MEJAR ZAINAL..Salah seorang BOD dari salah sebuah Company Security..Terima kasih mai jauh²..dari #SEREMBAN 2..Alhamdulillah,segala perbincangan berjalan sgt lancar dan Allah rezkikan job bersama beliau: -Website -Design Logo -Letterhead company -Design namecard …

Continue Reading