BLOG

Rezki kawan-kawan bidang kelas tambahan

WOW…. Julai dah.. . Bulan ni adalah bulan permulaan untuk kawan2 saya yang buat perkhidmatan tuition / hometuition mendapatkan job yang banyak.… Ini masa yang terbaik jika nak naikkan profit anda. Masa macam ni tutor-tutor & cikgu-cikgu memang struggle sampai la tarikh peperiksaan bermula… . Ehhhhh….. Berhenti Kejap!! . Dah ada WEBSITE? JOM pasarkan servis …

Continue Reading
BLOG

BLOGSPOT vs WORDPRESS

antara soalan2 yang sering saya di tanya ape beza blogspot / wix dan wordpress/joomla/drupal? byk sgt bezanye……………………. CONTOH nama blogspot : debott.blogspot.com CONTOH nama guna wordpress : debott.com kalau saya, memang prefer guna CMS (Content Managemant system) mcm wordpress berbanding blogspot kenapa ye? Kelemahan Blogspot: 1) Tidak mudah untuk ranking di Google. 2) Kurang SEO …

Continue Reading