Biz Online

Tema Pink Kita Hari Ni

Develop web/blog customer yang tema pinkish pagi ni….. . Comei pulak nengoknyeeee ye…. . Nak gayakan anak dara sorg warna pink ni mcm tak kene dgn gaya nyeeeπŸ˜‚πŸ˜‚ . Apa kesudahan anak dara pink kita ini, nantikan…. . . βœ…DAH ADA WEB / BLOG / LANDINGPAGE? KLIK — www.wasap.my/60104641426 Puan Syahizah . HOME . #website …

Continue Reading
Biz Online

Program PWB Dapat Coverage Media lah!

“WARTAWAN HARAKAH SEND GAMBAR SAYA KELUAR PAPER LAAAAA…..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚” . Alhamdulillah, bengkel dapat coverage dari media : . SELANGOR KINI . MEDIA SELANGOR . HARAKAH . Jadi la kan kawan2🀣🀣🀣 . Semoga program seperti ini diperbanyakkan untuk memberi ruang kepada golongan OKU ini lebih berdaya saing dan sekaligus setaraf dengan usahawan hebat di luar sana. . …

Continue Reading