Biz Online BLOG

1 lagi video marketing yang dah siap…

1 lagi video marketing yang dah siap…
.
panas-panas lagi……baru keluar dari oven…hihi
.
terima kasih kak mariam atas kepercayaan ini
.
video marketing ni adalah berbentuk animated video…..
.
storyboard bermula dengan masalalah > solution > ringkasan produk > calltoaction
.
bt video ttg produk ni, terstudy la terus tentang produk kak mariam ni…. Bagus AFAMAXX ni, antara suppliment yang terbaik utk maintain kesihatan anda. nak tau lbh lanjut boleh direct dgn agen sah AFAMAXX, kak mariam :
📲 www.wasap.my/601115681650
📲 www.wasap.my/60184747696
.
meh PM / WA kami klu nak produk anda di”video”kan… nmpk lebih menarik dan tertarik orang nak tengok..hehe
.
www.wasap.my/60104641426
www.wasap.my/60104641426
www.wasap.my/60104641426
.
http://design2ustudio.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *