BLOG

Rezki kawan-kawan bidang kelas tambahan

WOW…. Julai dah.. . Bulan ni adalah bulan permulaan untuk kawan2 saya yang buat perkhidmatan tuition / hometuition mendapatkan job yang banyak.… Ini masa yang terbaik jika nak naikkan profit anda. Masa macam ni tutor-tutor & cikgu-cikgu memang struggle sampai la tarikh peperiksaan bermula… . Ehhhhh….. Berhenti Kejap!! . Dah ada WEBSITE? JOM pasarkan servis …

Continue Reading
Graphic Design

MEDINA CLINIC .

#PROJEK dengan MEDINA CLINIC . dah hampir siap, 95% je lagi…. . tema klinik ini adalah “Bringing the New You” mempertengahkan konsep “Where Health & Beauty is Delivered”….. yang paling best sebab mengikut syariah compliance. . SYABAS MEDINA CLINIC! . pihak FOUNDER Medina Clinic ambik pakej : ✅ Website http://www.medinaaesthetic.com ✅ Logo . Jadi pihak …

Continue Reading
Website

website SIFFRA (Home Tuition)

#DONE proses revamping website SIFFRA (Home Tuition) . http://www.siffra.my . terima kasih kepada tuan Redzwan Kasim kerana mempercayai team Design2u Studio…. . kami redesign website ini dari konsep landing page (1 page sahaja) kepada website information yang mempunyai 7 pages keseluruhannya.. . Alhamdulillah customer suke, kami pun suke…😄😄😄 . Terima kasih banyak juga kepada tuan …

Continue Reading
Quote

selamat menyambut ramadahan al-mubarak..

Assalamualaikum . Kepada keluarga, saudara mara, kawan2 kami yang beragama Islam, selamat menyambut ramadahan al-mubarak.. . Kami mengambil kesempatan memohon ampun dan maaf di atas segala kesalahan kami sama ada yg nyata dan tersembunyi juga minta halal segala makan dan minum. Selamat beribadat di bulan yg penuh barakah, moga-moga Ramadhon kali ini lebih baik dari …

Continue Reading