Graphic Design Testimoni Website

“Any job very well done that has been carried out by a person who is fully dedicated is always a source of inspiration”

JOB COMPLETED! . “Any job very well done that has been carried out by a person who is fully dedicated is always a source of inspiration” . EWAHHH2…..masuk bakul angkat sendiri ni….xpe kan, sesekali reward diri n my team dengan motivation quote mcm ni😄 . Selesai job : . ✅ Website ✅ Namecard ✅ Bunting . untuk Puan …

Continue Reading
Graphic Design Testimoni

“Cantik dan ceria………cantik bangat”

“Cantik dan ceria………cantik bangat” Ustazah Norli – Pengurus, PASTI Alhafiz PASTI Abqori Transit Abqori Kids care Alhafiz ************************************************* . . laku keras… mcm goreng pisang panas2… . xrugi pun upgrade design2 bunting, banner, namecard, flyer company uollzz. . sebab ade orang cakap : . ✅ Good design is good business. ✅ Great design is the foundation of …

Continue Reading
Graphic Design Website E-Commerce

PROJEK BERSAMA BUTIK AL KAUTHAR BANGI

#CLOSEJOB . Selesai meeting dgn Butik AlKauthar Bangi untuk job website ecommerce mereka . Mudah berurusan dgn owner Puan Rashidah dan staff2 mereka… Kami pun santai2 je berbincg sambil sharing ilmu BIZ online.. Hehe . Jadi sape2 berhajat nak bt web ecommerce ala2 LAZADA dgn harga bawah tanah xsampai RM1k, blh PM tepi… . Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U …

Continue Reading
Testimoni

CUSTOMER YANG HAPPY IBARAT DEMAM SELESEMA

“Izah…. Thank you so much for your great support” “Website you buat cantik, i suka… i sangat puas hati” – CEO, Penyedia Latihan.Com Fr resources Masadahtime.com Mohd Radi bin Daros MBA . . . Terima kasih kembali En Radi…. Alhamdulillah asbab job websitehttps://www.penyedialatihan.com yang beliau sangaT puas hati, beliau nak offer ‘WANG BESAR’ kat Design2u Studio. . …

Continue Reading
Graphic Design

Present progress website company dan video marketing El-Fateh Emerald Sdn Bhd

Alhamdulillah selesai meeting bersama Ustaz Mohamed n staff2 beliau.. . Present progress website company dan video marketing El-Fateh Emerald Sdn Bhd. . Mereka ni specialise in travelling terutamanya Umrah & Haji… Mereka menyediakan pakej lengkap tanpa korang kene fikir banyak la nk p travel… Serah je kat dorang ni… Aktiviti yg ade dlm pakej pun …

Continue Reading
Catatan hidup ku Graphic Design

MASYAALLAH Wowwww……… Kretif sungguh la exco PASTI Serdang deko2 pentas depa…

MASYAALLAH Wowwww……… Kretif sungguh la exco PASTI Serdang deko2 pentas depa. GOOD JOB! banner yg my team design pun naikkan seri pentas… Ni namanye bergabung n MELETOPPP…. hehe… TAHNIAH PASTI SERDANG! . *Disebalik kerja keras ni, cikgu2 yg byk main peranan kan… Trm ksh cikgu! Boleh Whatssap KLIK — . Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi …

Continue Reading
Catatan hidup ku Testimoni

2 hari lepas post tentang JOB PASTI SERDANG..

2 hari lepas post tentang JOB PASTI SERDANG . semalam PASTI NEGERI SELANGOR pulak meminang kami . hehe…rezki xpenah dan xkan salah alamat . cume sikit @ banyak, cepat @ lambat….. . Salam Jumaat yang barokah Boleh Whatssap KLIK — . Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U http://design2ustudio.com/

Continue Reading
Graphic Design

“btw, AJK2 semua satisfy dengan design2… Memang menarik…

“btw, AJK2 semua satisfy dengan design2… Memang menarik..” -Pengarah Program Alam Ria PASTI Serdang 2018 . Alhamdulillah, selesai kerja2 men’design’ banner2 dan bunting untuk Program Alam Ria PASTI SERDANG 2018 . Customer request konsep yang WARNA-WARNI, CERIA yang sesuai dengan citarasa kanak-kanak berumur 5 & 6 tahun . Maka terjadilah hasil2 seperti yang dilampirkan . …

Continue Reading