Website

REKA BENTUK WEB YANG MENARIK MENJADIKAN BISNES ANDA TERBAIK

GREAT DESIGN IS THE FOUNDATION OF GREAT BUSINESS – M.Cobanli, A’Design Award & Competition . ————————————————————————————————————————————————– . 4 Sebab Kenapa Rekabentuk Web Menarik Menjadikan Bisnes Anda Terbaik . Banyak laman web yang ada, tak semuanya mempunyai rekabentuk menarik dan terbaik. Ada yang nampak membosankan. Ada yang tak mesra pengguna. Dan macam-macam lagi. . Penting ke …

Continue Reading
Catatan hidup ku

DESIGN2U STUDIO SELANGKAH KEHADAPAN!

Alhamdulilah…dengan izin Allah, berpeluang untuk merasai ruang office seperti sekarang…lokasi di OSTIA BANGI, bersebelahan dengan tol bangi…Kata my team, AWAS Puan Izzah, JAKEL memanggil²😂😂 (sebab office sama line dengan bangunan JAKEL)… . Ok, alhamdulillah officially berpindah ke sini minggu lepas…in shaa Allah dalam masa terdekat, akan dimasukkan semua kelengkapan perabot etc…pada my team semua, SABAQ sat …

Continue Reading
Graphic Design Testimoni Website

“Any job very well done that has been carried out by a person who is fully dedicated is always a source of inspiration”

JOB COMPLETED! . “Any job very well done that has been carried out by a person who is fully dedicated is always a source of inspiration” . EWAHHH2…..masuk bakul angkat sendiri ni….xpe kan, sesekali reward diri n my team dengan motivation quote mcm ni😄 . Selesai job : . ✅ Website ✅ Namecard ✅ Bunting . untuk Puan …

Continue Reading
Graphic Design Testimoni

“Cantik dan ceria………cantik bangat”

“Cantik dan ceria………cantik bangat” Ustazah Norli – Pengurus, PASTI Alhafiz PASTI Abqori Transit Abqori Kids care Alhafiz ************************************************* . . laku keras… mcm goreng pisang panas2… . xrugi pun upgrade design2 bunting, banner, namecard, flyer company uollzz. . sebab ade orang cakap : . ✅ Good design is good business. ✅ Great design is the foundation of …

Continue Reading
Graphic Design Website E-Commerce

PROJEK BERSAMA BUTIK AL KAUTHAR BANGI

#CLOSEJOB . Selesai meeting dgn Butik AlKauthar Bangi untuk job website ecommerce mereka . Mudah berurusan dgn owner Puan Rashidah dan staff2 mereka… Kami pun santai2 je berbincg sambil sharing ilmu BIZ online.. Hehe . Jadi sape2 berhajat nak bt web ecommerce ala2 LAZADA dgn harga bawah tanah xsampai RM1k, blh PM tepi… . Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U …

Continue Reading