Catatan hidup ku Graphic Design

MASYAALLAH Wowwww……… Kretif sungguh la exco PASTI Serdang deko2 pentas depa…

MASYAALLAH Wowwww……… Kretif sungguh la exco PASTI Serdang deko2 pentas depa. GOOD JOB! banner yg my team design pun naikkan seri pentas… Ni namanye bergabung n MELETOPPP…. hehe… TAHNIAH PASTI SERDANG! . *Disebalik kerja keras ni, cikgu2 yg byk main peranan kan… Trm ksh cikgu! Boleh Whatssap KLIK — . Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi …

Continue Reading
Catatan hidup ku Testimoni

2 hari lepas post tentang JOB PASTI SERDANG..

2 hari lepas post tentang JOB PASTI SERDANG . semalam PASTI NEGERI SELANGOR pulak meminang kami . hehe…rezki xpenah dan xkan salah alamat . cume sikit @ banyak, cepat @ lambat….. . Salam Jumaat yang barokah Boleh Whatssap KLIK — . Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U Hubungi www.wasap.my/60104641426/DESIGN2U http://design2ustudio.com/

Continue Reading
Graphic Design

“btw, AJK2 semua satisfy dengan design2… Memang menarik…

“btw, AJK2 semua satisfy dengan design2… Memang menarik..” -Pengarah Program Alam Ria PASTI Serdang 2018 . Alhamdulillah, selesai kerja2 men’design’ banner2 dan bunting untuk Program Alam Ria PASTI SERDANG 2018 . Customer request konsep yang WARNA-WARNI, CERIA yang sesuai dengan citarasa kanak-kanak berumur 5 & 6 tahun . Maka terjadilah hasil2 seperti yang dilampirkan . …

Continue Reading
BLOG

Rezki kawan-kawan bidang kelas tambahan

WOW…. Julai dah.. . Bulan ni adalah bulan permulaan untuk kawan2 saya yang buat perkhidmatan tuition / hometuition mendapatkan job yang banyak.… Ini masa yang terbaik jika nak naikkan profit anda. Masa macam ni tutor-tutor & cikgu-cikgu memang struggle sampai la tarikh peperiksaan bermula… . Ehhhhh….. Berhenti Kejap!! . Dah ada WEBSITE? JOM pasarkan servis …

Continue Reading
Website

WOW…. Julai dah..

WOW…. Julai dah.. . Bulan ni adalah bulan permulaan untuk kawan2 saya yang buat perkhidmatan tuition / hometuition mendapatkan job yang banyak.… Ini masa yang terbaik jika nak naikkan profit anda. Masa macam ni tutor-tutor & cikgu-cikgu memang struggle sampai la tarikh peperiksaan bermula… . Ehhhhh….. Berhenti Kejap!! . Dah ada WEBSITE? JOM pasarkan servis …

Continue Reading
Graphic Design

MEDINA CLINIC .

#PROJEK dengan MEDINA CLINIC . dah hampir siap, 95% je lagi…. . tema klinik ini adalah “Bringing the New You” mempertengahkan konsep “Where Health & Beauty is Delivered”….. yang paling best sebab mengikut syariah compliance. . SYABAS MEDINA CLINIC! . pihak FOUNDER Medina Clinic ambik pakej : ✅ Website http://www.medinaaesthetic.com ✅ Logo . Jadi pihak …

Continue Reading
Website

website SIFFRA (Home Tuition)

#DONE proses revamping website SIFFRA (Home Tuition) . http://www.siffra.my . terima kasih kepada tuan Redzwan Kasim kerana mempercayai team Design2u Studio…. . kami redesign website ini dari konsep landing page (1 page sahaja) kepada website information yang mempunyai 7 pages keseluruhannya.. . Alhamdulillah customer suke, kami pun suke…😄😄😄 . Terima kasih banyak juga kepada tuan …

Continue Reading